fbpx
 

PARKIMI në AKADEMINË HOLLYWOOD

27/09/2014

Zona pranë Akademisë Hollywood është një zonë ku mund të gjeni lehtësisht parkim.
Nëse vini nga Rruga Qemal Stafa kërkoni për parkim në rrugën kryesore. Nëse jo, 100m mbi Akademinë Hollywood, kthehuni në të majtë në rrugën “Thanas Ziko” dhe në rrugët e vogla: Thanas Ziko, Dervish Hekali dhe Ali Pashë Gucia mund të gjeni vende të lira parkimi.

 

Nëse preferoni të keni një Parkim sa më të kollajshëm, atëherë mund të vini nga Rruga Hoxha Tahsim dhe të ktheheni tek Pallatet AK ku ndodhet një PARKIM me 100 Lek.

 

PARKIMI


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/views/prev_next.php on line 10
previous
Një ndodhi gjatë një konkursi
next
Aktivitetet kulturore në Tiranë - Tetor 2014