Home2014

2014 November

Akademia HollywoodBlog

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2014/11/image.jpg

    Një popull njihet nga trashegimia që lë, qoftë kjo në arkitekturë, muzikë, sporte, arte figurative, etj. Kultura dhe dashuria për te bukurën që trashëgohet ndër breza i fal identitetin një populli. Diku para viteve 2000, teksa bënim prova me korin e vajzave të liceut artistik të Tiranës një burrë babaxhan u ofrua të...

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2014/09/koncertiakustik-061214.jpeg

Më datë 6 Dhjetor do të hapim sezonin e koncerteve në Akademinë Hollywood. Të parët që do të ngjiten në skenë do të jenë nxënësit e klasave të kitarës.   Koncerti do të zhvillohet të shtunën, datë 6 Dhjetor në sallën e Ministrisë së Kulturës.   Informacione të tjera më të detajuara do t’i postojmë...

    Akademia Hollywood rifillon regjistrimet për kursin e aktrimit për këtë sezon të ri akademik. Kursi i aktrimit zhvillohet në grup dhe është një herë në javë. Programi i ndjekur për këtë orë përfshin: -Ushtrime Aktrimi -Fjala Artistike -Improvizime -Plastikën Programi i mëson studentëtve të pjesëmarrës: zhdërvjellësimin e artikulimit, qëndrimin skenik, si dhe përdorimin...

Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email