fbpx
 

Aktivitete kulturore në Tiranë – Nëntor 2014

03/11/2014

Muaji Tetor ishte i mbushur me evente artistike në të gjithë Tiranë. Akademia Hollywood, publikoi çdo ditë, disa prej këtyre eventeve në faqen tonë në facebook. Për muajt në vijim kemi vendosur të
publikojmë edhe në buletinin tonë disa evente që do të shfaqen në muajt e ardhshëm.
Duke filluar që nga ky muaj, Nëntor 2014, ne ju ftojmë të bëheni pjesë e jetës kulturore në Tiranë, me pjesëmarrjen tuaj në këto evente:

1157723_425719194199839_1493710663_n

1 Nëntor:
“Masha, Sonja Vasha etj.”
Festivali “Marie Kraja”   në Teatri kombëtar i Operas dhe Baletit, në orën 19:00.
“Shih kush erdhi” tek Teatri Kombetar Eksperimental “Kujtim Spahivogli”, në orën 19.00

2 Nëntor:
“Masha, Sonja Vasha etj.” Në Teatrin Kombëtar.
“Shih kush erdhi” tek Teatri Kombetar Eksperimental “Kujtim Spahivogli”, në orën 19.00

3 Nëntor:
Përrallë Instrumentale hirushja/ Edukimi përmes Artit në Teatrin e Operas dhe Baletit në orën 12:00.
Duo Concertante tek Universiteti i Arteve, ora 19:00
Merger- Dorina Elmazi. Në orën 18:30 tek Galeria Kombëtare e Arteve.

Tirana International Film Festival

4 Nëntor:
Muzikë Dhome Mozart, Weber dhe Saint Saens, tek Holli i Teatrit të Operas dhe Baletit,në orën 19:00
Tirana International Film Festival

5 Nëntor:
“Masha, Sonja, Vasha etj.” në Teatri Kombëtar.
“Ed e subito Sera”- Duo Concertante tek Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit, ora 19:00

Tirana International Film Festival

6 Nëntor:

“Masha, Sonja, Vasha etj.” në Teatri Kombëtar.
“Franz Liszt dhe magjia e tij trascendentale”- koncert recital i Herton Mikeli tek Universiteti i Arteve, ora 19:00
“Impact dhe Table”- premierë baleti tek Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit, ora 19:00.

Tirana International Film Festival

7 Nëntor:
“Udhëtimi gjatë drejt natës” Teatri Kombëtar.
Koncert i Orkestrës së RTSh-së me kompozimin e Tish Daija, tek Universiteti i Arteve, ora 19:00.

“Impact dhe Table”- balet tek Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit, ora 18:00.

Tirana International Film Festival

8 Nëntor:

“Udhëtimi gjatë drejt natës” Teatri Kombëtar.
“Impact dhe Table”- balet tek Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit, ora 18:00.

Tirana International Film Festival

9 Nëntor:
“Udhëtimi gjatë drejt natës” Teatri Kombëtar.
Koncert i Ansablit Popullor, tek Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit, ora 12:00.

Tirana International Film Festival

11 Nëntor:

“Impact dhe Table”- balet tek Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit, ora 18:00.


12 Nëntor:
“Rrugëtim poetik përmes tingujve” koncert recital i Klejda Tare, tek Universiteti i Arteve, ora 19:00.
Koncert Marin Gjollma, tek  Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit, ora 19:00.
Panairi i 17të i Librit tek Pallati i Kongreseve.

13 Nëntor:

Panairi i 17të i Librit tek Pallati i Kongreseve.

14 Nëntor:

“Masha, Sonja, Vasha etj.” në Teatri Kombëtar.

Panairi i 17të i Librit tek Pallati i Kongreseve.

15 Nëntor:

“Masha, Sonja, Vasha etj.” në Teatri Kombëtar.

Panairi i 17të i Librit tek Pallati i Kongreseve.

16 Nëntor:
“Masha, Sonja, Vasha etj.” në Teatri Kombëtar.


18 Nëntor:
Koncert i Ansamblit Popullor, tek Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit, në orën 12:00.

20 Nëntor:
Opera “La Boheme”, tek Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit, në orën 19:00.

“Perla klasike në Pianodrom” tek Universiteti i Arteve, ora 19:00.

21 Nëntor:
“Liri në Bremen” në Teatri Kombëtar.
Simfonia Nr.1 për kor dhe bariton, premierë botërore tek Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit, në orën 19:00.

22 Nëntor:

“Liri në Bremen” në Teatri Kombëtar.

Opera “La Boheme”, tek Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit, në orën 19:00.

23 Nëntor:

“Liri në Bremen” në Teatri Kombëtar.

Orkestra FVG, tek Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit, në orën 19:00.

24 Nëntor:
Opera “La Boheme”, tek Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit, në orën 19:00.

“Portreti Autori…Homozh për kompozitorin e madh Tonin Harapi”  tek Universiteti i Arteve, ora 19:00.

25 Nëntor:
“Pianodromi teorik” mbi kompozitorin Tonin Harapi, tek Universiteti i Arteve, ora 10:00.

“Shote Galica” Ansambli Popullor, tek Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit, në orën 19:00.

26 Nëntor:

“Liri në Bremen” në Teatri Kombëtar.

Matiné takim me publikun, tek Universiteti i Arteve, ora10:00.

Shkolla e Baletit, tek Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit, në orën 19:00.
Liceu Artistik, tek Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit, në orën 12:00.


27 Nëntor:
“Liri në Bremen” në Teatri Kombëtar.
“Duo pianistico” tek Universiteti i Arteve, ora 19:00.

28 Nëntor:
“Liri në Bremen” në Teatri Kombëtar.

“Muzika e FIlmit Shqiptar” tek Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit, ora 19:00.

29 Nëntor:
“Liri në Bremen” në Teatri Kombëtar.

“Netët e Bardha” nga Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit.

30 Nëntor:
“Liri në Bremen” në Teatri Kombëtar.
Koncert pianistik Bach, Lizst, Miranda Deliallisi, tek Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit, ora 19:00.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/views/prev_next.php on line 10
previous
KURSE AKTRIMI në Akademinë Hollywood
next
KONCERTI AKUSTIK I KITARAVE