fbpx
 

KURSE AKTRIMI në Akademinë Hollywood

03/11/2014

10422947_10202753173933511_6167773109400975955_n

 

 

Akademia Hollywood rifillon regjistrimet për kursin e aktrimit për këtë sezon të ri akademik.
Kursi i aktrimit zhvillohet në grup dhe është një herë në javë.

Programi i ndjekur për këtë orë përfshin:

-Ushtrime Aktrimi
-Fjala Artistike
-Improvizime
-Plastikën

Programi i mëson studentëtve të pjesëmarrës: zhdërvjellësimin e artikulimit, qëndrimin skenik, si dhe përdorimin e plastikës trupore si mjet i rëndësishëm i shprehjes për aktorin, nxit imagjinatën, intuitën dhe bashkëpunimin në grup.

Kursi i aktrimit zgjat 60 minuta dhe klasa do të drejtohet nga mësuese Verjana Abazaj.

Për të gjithë të interesuarit, ju ftojmë që këtë javë të paraqiteni tek Akademia Hollywood, për të kryer regjistrimet.

Mos ngurroni të konfirmoni pjesëmarrjen tuaj!
https://www.facebook.com/events/740786979324574/

Aplikimi online për tu regjistruar në Akademia Hollywood:

www.tinyurl.com/aplikimi


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/views/prev_next.php on line 10
previous
Muzika është Dashuri, intervistë me Iris Hasanin
next
Aktivitete kulturore në Tiranë - Nëntor 2014