fbpx
 

KONCERTI AKUSTIK I KITARAVE

05/11/2014

Më datë 6 Dhjetor do të hapim sezonin e koncerteve në Akademinë Hollywood.

koncertiakustik 061214Të parët që do të ngjiten në skenë do të jenë nxënësit e klasave të kitarës.

 

Koncerti do të zhvillohet të shtunën, datë 6 Dhjetor në sallën e Ministrisë së Kulturës.

 

Informacione të tjera më të detajuara do t’i postojmë në ditët në vijim!

Ndërkohë mund të na ndiqni dhe në eventin tonë në Facebook.

https://www.facebook.com/events/1489262174684155/