Home2014

2014 December

Akademia HollywoodBlog

 Gjatë këtyre javëve të fundit të dhjetorit, në Akademinë Hollywood kanë ardhur dhurata për një nga shtëpitë e foshnjes në  Tiranë. Si traditë e ruajtuar çdo fundvit, edhe këtë vit studentët sollën kontributet e tyre për fëmijët në nevojë. Pavarësisht se donacionet duhet të jenë të vazhdueshme përgjatë gjithë vitit, e rëndësishme është që fryma e festave...

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2014/12/10629606_762951823777123_5213836679901320318_n.jpg

Historiku i Bredhit të Fundvitit Historia e Bredhit, fillon që në shekullin e XV në Gjermani, atëherë ky bredh ishte si simbol i fesë kristiane dhe me kalimin e kohës u ruajt si traditë. Bredhi i Fundvitit konsiderohej në shekullin e XIX si pjesë që vetëm klasat e larta të shoqërisë e kishin traditë. Pas shekullit...

Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email