fbpx
 

Jessie J në Tiranë!

05/12/2014

“You have no understanding of how appreciative I feel when I stand in this stage, I hope you can feel, can see how much I love what I do and how much I love to perform; so thank you for having me here and this next song is for every single person with their eyes on me and my band right now. Thank you for being here!”,- falenderoi këngëtarja njerëzit të cilët ia sollën Tiranën të ngrohtë në atë koncert.

                                                                                                                  Jessie J në Tiranë!

Ishte një çmenduri teksa shihje 50.000 vetë të mbledhur në sheshin “Nënë Tereza” për të parë në koncert live, për më shumë se 60 minuta këngëtaren e njohur britanike Jessie J!
Performancën Jessie J zgjodhi ta fillonte me këngën “Sexy Lady” prej albumit të saj “Alive”.
Që në fillim të performances së saj Jessie J ishte energjike e elektrizuese, duke bërë që i gjithë publiku të ndiqte ritmin e saj, me celularët në dorë, nën shi, për të qenë pjesë e këtij koncerti.
Këngëtarja përveç aftësive vokale të mrekullushme, repertorit fantastik me mbi 6 hite që kanë qendruar në vendet e para të klasifikimeve botërore; bandës së saj me muzikantë po aq të mrekullueshëm: Lewie Allen në kitarë,

Jonathan ‘Ginger’ Hamilton në bateri, Hannah Vasanth në tastierë, Phil Simmonds në bass, Phebe Edwards dhe Cherrice Voncelle si back vockal; tregoi se ishte një qënie njerëzore që reflektonte pozitivitet e vërtetësi në çdo buzëqeshje të dhuruar e çdo fjalë që këndonte.
Kënga e rradhës e ardhur nga Jessie J ishte dhe një ndër hitet e saj më të njohur, kënga “Domino”. Publiku këndonte me të nën shi e madje, edhe vetë këngëtarja e vuri në dukje këtë gjë duke i falenderuar të gjithë pjesëmarrësit e duke bërë paralelizmin se I gjithë koncerti dukej si një party gjigande, njësoj si në këngën vijuese që titullohet “It’s my Party” sërish pjesë e albumit “Alive”.

10818763_305137446343452_2049664226_nIt’s OUR party”,- këndonte këngëtarja përballë atij publiku gjigand.

“You have no understanding of how appreciative I feel when I stand in this stage, I hope you can feel, can see how much I love what I do and how much I love to perform; so thank you for having me here and this next song is for every single person with their eyes on me and my band right now. Thank you for being here!”,- falenderoi këngëtarja njerëzit të cilët ia sollën Tiranën të ngrohtë në atë koncert.

 

Jessie J u bashkua dhe me publikun duke ndërvepruar me ta. Madje, pyeti edhe për emrat, disa nga ndjekësit e këtij koncerti siç ishte dhe djali i quajtur Albert dhe vajza me emrin Vjola; duke e bërë këtë experience sigurisht të paharrueshme për këta dy individë. ☺

Performanca e saj energjike vazhdoi me një super performance të këngës Sweettalker.

10846782_305097483014115_384471837_n

“I wanna see your faces, I’ve never been here before and I don’t think I’ve been anywhere where I’ve felt more welcomed than I have since I’ve arrived here this morning. Every single person I’ve walked passed, every single person, even the guy that brought me my food, has said “you’re great, thank you for being here” and you don’t understand how that makes me feel, so thank you. All of you taking your time right now to be here, and to celebrate, an amazing 70 years! Congratulations! God bless you all!

Mesazhi domethënës i performances së këngëtares britanike, ishte sa I drejtpërdrejtë aq edhe i ndjerë, pasi pyeti nëse kishte njerëz në audience që ndjenin brenga faji mbi vehte, ajo tha:
“Let it go. Forgive yourself. Everyone makes mistakes! They’re made to be made, and to learn something, that’s it.
Pas kësaj deklarate këngëtarja vazhdoi të këndonte këngën “Nobody’s Perfect” njëzëri me 50.000 vetë në sheshin “Nënë Tereza”.
Në fund të performances së saj Jessie J madje edhe bashkoi në formën e shqiponjës dy krenare duart duke na bërë të gjithëve të ndihemi krenar për atë ç’po ndodhte natën e 29 Nëntorit, në Tiranë.

G.S