fbpx
 

Albert Stanaj – një yll i ri në ngjitje :)

10/12/2014by admin

albertstanaj-www-007Po shihja disa lajme ne facebook dhe zbulova mbi këtë djalosh shqiptar të tale tuar 🙂

 

https://m.youtube.com/watch?v=85v9LLd4Bw0


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/bold-page-builder/content_elements/bt_bb_section/bt_bb_section.php on line 84