fbpx
 

Dhjetë këngët më të mira të vitit 2014!

10/12/2014

Sipas revitës SPIN, dhjetë këngët më të mira të vitit 2014 janë:

10. Jenny Lewis, “She`s not me”

9. Childbirth, “I only f***ed you as a joke”

8. Sia, “Chandelier”

7. Beyoncé, “XO”

6. Run the Jewels, “Close your eyes”

5. Parquet Courts, “Instant Disassembly”

4. QT, “Hey QT”

3. Nicki Minaj, “Anaconda”

2. iLove Makonnen, “Tuesday”

Dhe kënga më e mirë e këtij viti që për èak ditë mbaron është…

1. Future Islands, “Seasons (Waiting on You)”1401x788-9 Future Islands Seasons (Waiting On You)

burimi: spin.com