Kupona me ulje për këtë fundvit

17/12/2014by admin

reklama fundvit

 

 

 

 

 

 

 

Këtë fundvit, Akademia Hollywood ka ideuar kupona që mund t’i përdorni si dhurata për të dashurit tuaj.

 

Mendoni që të dhuroni MUZIKË dhe ART këtë fundvit!

Ulje nga 20-30%!certifikate 4 kurse  10cm10cmcertifikate 8 kurse  10cm10cm


kurse aktrimi copy

Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email