Dhurata për fëmijët në nevojë!

22/12/2014by gresa

10877742_310901409100389_84289846_n Gjatë këtyre javëve të fundit të dhjetorit, në Akademinë Hollywood kanë ardhur dhurata për një nga shtëpitë e foshnjes në  Tiranë.
Si traditë e ruajtuar çdo fundvit, edhe këtë vit studentët sollën kontributet e tyre për fëmijët në nevojë. Pavarësisht se donacionet duhet të jenë të vazhdueshme përgjatë gjithë vitit, e rëndësishme është që fryma e festave na bashkon për tu dhuruar më shumë buzëqeshje dhe ndihmë atyre që kanë nevojë.

Faleminderit për kontributin tuaj!

Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email