Rockfesti i Dhjetor 2014

22/12/2014by admin

Për disa arsye  ju njoftojmë që e kemi të pamundur organizimin e Rockfestit këtë Dhjetor.

Ju kërkojmë ndjesë dhe ju urojmë Gëzuar Festat e Fundvitit! 

Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email