fbpx
 

Ndihmoni për të blerë një piano profesionale për Akademinë e Arteve

12/01/2015

Akademia e Arteve ka nevojë për ju!

Prej shumë vitesh nuk ka një piano profesionale të mirëfilltë për artistët që të luajnë.

Në faqen e grepi.al mund të kontribuoni dhe ju për të bërë të mundur këtë blerje kaq të rëndësishme për botën e artit shqiptar. Emri juaj do të vendoset në foton e pianos me emrin e të gjithë kontribuesve.

 

 

547343cf56b521416840143-36

 

Piano Profesionale.

Në sallën e madhe të Akademisë së Arteve ka dy piano koncertale, njëra ka qenë aty që në kohën kur është hapur Instituti I Arteve, në vitin 1966, rreth 50 vjet më parë, dhe tjetra është një piano e Institutit Italian të Kulturës, të cilit duhet ti marrim leje kur bëjmë koncerte, gjendet në sallë prej rreth 15 vjetësh. Të dyja tingëllojnë të vjetra, për pianistët janë të paklasifikueshme si piano koncertale.

Kemi një ofertë për një piano Yamaha C7 që kushton 35.000 €

Kjo piano do jetë për studentët e akademisë, për pianistët dhe muzikantët e tjerë që luajnë në skenë një ndihmë shumë e madhe. Do jetë një investim për kulturën shqiptare!

Miq, ne kemi nevojë për ndihmën tuaj, të kontribuoni me sa të mundeni. Le të bëhemi bashkë për një qëllim të mirë!

Ju ftojme të jepni kontributin tuaj, duke shtuar në shportë 1.000 ALL apo shumëfishe të tij.

KONTRIBUONI KËTU!!!!

Nëse do të hasni vështirësi ju mund të kontaktoni Email:support@grepi.al , Tel: +355 4 4400007 ose 0696068110

Professional Piano.

In the concert room of the Gallery of Arts there are two concerts piano, one of those is there from the time that the institute opened in 1966, nearly 50 years before, and the other one is a piano that belongs to the Italian Institute of Culture, for using that for concerts we need to take permisson, it is there for 15 years. Those two sound old and for the pianists are unclassified like concerts piano.

10922497_10152987726103493_8140721898829737638_nWe have an offer for a Yamaha C7 grand piano that costs € 35,000

This piano will be a great help for the students, for pianists and other musicians

playing on stage. Will be an investment in Albanian culture!

Friends, we need your help to contribute as much as you can. Let us come together for a good cause! We invite you to give your contribution, adding to basket 1000 ALL or its multiple.

If you encounter difficulties you can contact

Email: support@grepi.al