fbpx
 

Probleme me algjebrën?

12/01/2015

Probleme me Algjebrën?dviodjrgntpyk9beaib3

 

Tani ekzistojnë programe në celular dhe në web të cilat mund t’ju ndihmojnë për të zgjidhur problemet që keni. 


AutoMath_Photo_Calculator_Large_Icon-450x450

Programi AUTOMATH është një app për telefonat Android i cili ju ndihmon që përmes fotografisë të zgjidhni problemet tuaja.

 

 

photomath

Programi PHOTOMATH është një app për iPHONE i cili ju ndihmon që përmes fotografisë të zgjidhni problemet tuaja.

 

 

 

 

 

mathpapa6-120

 

MATHPAPA është një website i cili ju ndihmon hap pas hapi të zgjidhni problemet e algjebrës në të cilat keni vështirësi.

 

 

Marrë nga lifehacker.com

 

previous
PROVA FALAS!!!!

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/views/prev_next.php on line 36
next
Soba e re :)