fbpx
 

WORKSHOP – cikël 10 javor PIANO për Vokalistët

22/01/2015

Së shpejti në Akademinë Hollywood do të shtohen kurse të reja të menduara si cikël 10 javore. Piano për vokalistët copy

Si fillim do të nisim me kursin e pianos në grup për vokalistët.  Ky kurs do i ndihmojë të gjithë vokalistët të njihen me pianon, të mësojnë akorde të cilat mund t’i ndihmojnë ata për të bërë vokalizat vetë dhe për të shoqëruar këngët që këndojnë.

 

Vetëm 10 Javë – ky kurs kushton 3500 Lek. Kjo ofertë është vetëm për nxënësit aktualë të Akademisë. Për këngëtarë që janë jashtë Akademisë workshop kushton 5000 Lek.

previous
6 vjetori i Akademisë Hollywood

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/views/prev_next.php on line 36
next
Praktika në instrument :)