Home2015

2015 March

Akademia HollywoodBlog

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2015/03/11757_476043695801272_678836102_n.jpg

Intervista me profesor Vladimir Totën. Si ka lindur dashuria për instrumentin tuaj dhe muzikën në tërësi ? Dëshira për t’u marrë me muzikë me lindi rreth moshës 10 vjeç. Në shtëpinë e xhaxhait kishte shumë instrumenta muzikorë pas të cilëve gjithmonë kuriozohesha, por ishte kitara ajo që më tërhoqi më tepër: Gati-gati si një forcë...

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2015/03/yann_tiersen.jpeg

Paksa e habitshme vjen ky deklarim i Yann Tiersen në lidhje me filmin e famshëm francez “Le fabuleux destin d’Amélie Poulain”. Kompozitori nga Bretoni, bashkëpunoi me regjisorin në këtë film, duke i dhuruar disa nga këngët e tij, të cilat i afrohn folkut të Montmartre. Me daljen e këtij filmi, kolona zanore e krijuar nga...

Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email