fbpx
 

Evente Kulturore për Mars 2015, Tiranë

04/03/2015

Kalendari kulturor për muajin MARS 2015.

Cineplexx

ballet_2015_Romeo_and_Juliet_TB_al

08 MARS: Romeo dhe Xhulieta live nga NEW YORK MET

15 MARS – Zonja e Liqenit – Live nga New York MET

 

 

 

Mbi TEATROT, Klikoni në këto lidhje:

TEATRI EKSPERIMENTAL “KUJTIM SPAHIVOGLI”

TEATRI KOMBËTAR

TEATRI I OPERAS DHE I BALETIT
Kalendari-perfundimtar-shkurt-Mars-2015
4 Mars – Koncert Ansambli Popullor

7 -8 Mars Baleti Coppelia

9 Mars Premierë Koncert me Muzikë Dhome, Kuarteti i TKOB

13 Mars Ansambli Popullor në Elbasan

15, 17, 19, 21 Mars Premierë opera Le nozze di Figaro

20 Mars Koncert i Ansamblit Popullor pranvera 2015

22 Mars Koncert Koral a Cappella

27-28 Premierë Baletri La Sylphide

PIANODROM

Festivali pianistik ka koncerte dhe për këtë muaj.

Koncerti i parë është: “Words in Sound” – në 9 mars, tek Akademia e Arteve.

Qendra të tjera kulturore në Tiranë, të cilat postojnë eventet e tyre në FACEBOOK, mund t’i gjeni në këto lidhje: 

TULLA CULTURE CENTER

TIRANA EKSPRES

BOKLAND

Gjithashtu evente të reja dhe të tjera mund t’i gjeni tek

CALENDAR.AL   ose TIRANAXXL