fbpx
 

33% ulje për të gjithë nxënësit dhe familjarët e tyre!!!

23/03/2015by admin

Jeni student i Akademisë Hollywood apo familjar (prind, motër apo vëlla) i një studenti që ndjek leksionet në Akademinë Hollywood dhe jeni të interesuar të ndiqni kurset e Aktrimit? 33uljeaktrim të rinj

Ju përfitoni 33% ulje nga çmimi fillestar prej 7500Lek në 10 Javë!! 

 

Kurset e Aktrimit janë të enjteve.

Për të rinjtë deri në 16 vjeç – Zhvillohen në orën 18:00 

 

Për të rriturit mbi 20 vjeç – Zhvillohen në orën 19:30 33uljeaktrim te rritur

 

 

Përfitoni sa nuk janë zënë vendet ende!!!

SUKSESE!!!!

 


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/bold-page-builder/content_elements/bt_bb_section/bt_bb_section.php on line 84