fbpx
 

BBQ dhe MUZIKË – Të shtunën më 28 Mars 2015

23/03/2015

Këtë të shtunë, më 29 Mars në orën 14:00 rikthehet dita e BBQ!!!!
Merrni familjarët dhe/apo miqtë tuaj dhe ejani për disa orë relaksi në Akademinë Hollywood.

EVENTIN NË FACEBOOK E GJENI KËTU: LINK

FullSizeRenderSillni dhe ju gatimet tuaja apo ushqime që mund t’i pjekim në BBQ, apo pije të ndryshme freskuese.

Të gjitha KLASAT e Akademisë Hollywood do të jenë të hapura dhe ju mund të luani individualisht apo të bëni “jam Session” në studion A apo B.