fbpx
 

Viti Kalendarik 2014-2015 për arsimin parauniversitar në Shqipëri

23/03/2015by admin

Sistemi Parashkollor

Fillon më 15 Shtator 2014 dhe mbaron më 5 Qershor 2015.

Pushime:

Periudha e parë: 24 Dhjetor 2014 – 4 Janar 2015

Periudha e dytë:  26 Mars 2015 – 31 Mars 2015

Provimet e Lirimit do të jenë nga 6-30 Qershor 2015.

Për Maturat, viti shkollor fillon më 15 Shtator 2014 dhe mbaron më 22 Maj 2015.

Provimet e maturës janë nga data 23 Maj – 30 Qershor

 

Marrë nga Ministria e Arsimit. 


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/bold-page-builder/content_elements/bt_bb_section/bt_bb_section.php on line 84