Kalendari Kulturor në Tiranë, Muaji Prill 2015

26/03/2015by klodeta

Kalendari kulturor për muajin PRILL 2015.

Cineplexx

 

19 Prill, ora 17:00: IVANI I TMERRSHËMballet_2015_Ivan_the_Terrible_TB_al –  live nga Teatri Bolshoi

25 Prill, ora 18:30 –KLLOUNI– Live nga New York MET

 

 

 

Mbi TEATROT, Klikoni në këto lidhje:

TEATRI EKSPERIMENTAL “KUJTIM SPAHIVOGLI”

Premierë në datën 4 Prill të Arturo Ui

Shfaqja do të vazhdojë deri më 10 Prill 2015

Të shtunë dhe të dielë, ky teatër ofron dhe shfaqje për fëmijët.

TEATRI KOMBËTAR

Vrasja e Zhan Plot Maratit 1- 5 Prill 2015

Shtëpia pa Dritare, 8-10 Prill 2015

Tartufi 11- 12 Prill dhe 30- 31 Prill 2015

Gruaja në Dritare – 18 – 26 Prill 2015

TEATRI I OPERAS DHE I BALETIT

Citylight-110x210-2-157x300
Ende nuk është publikuar kalendari artistik i muajit Prill për Teatrin e Operës, ama në ditët e para të Prillit mund të ndiqni Baletin Sylphide 

Qendra të tjera kulturore në Tiranë, të cilat postojnë eventet e tyre në FACEBOOK, mund t’i gjeni në këto lidhje: 

Akademia MARUBI

TULLA CULTURE CENTER

TIRANA EKSPRES

BOKLAND

Gjithashtu evente të reja dhe të tjera mund t’i gjeni tek

CALENDAR.AL   ose TIRANAXXL

Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email