fbpx
 

Oraret e të hënës, 6 Prill 2015!

06/04/2015by admin

Përshëndetje!!
Për sot oraret zyrtare janë 15:00-21:00.
Klasa e aktrimit është e mirëpritur për prova në 11:30 dhe Trajnimi do të zhvillohet në 13:00.
Në orën 15:00 do të vazhdojmë me oraret normale të Akademisë:)


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/bold-page-builder/content_elements/bt_bb_section/bt_bb_section.php on line 84