Home2015

2015 May

Akademia HollywoodBlog

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2015/05/59de49e2-553f-4b52-b7ac-09bda7f63e4b-620x372.jpeg

Piano e re e Barenboim e cila u luajt për herë të parë në London Royal Hall, në bashkëpunim me kompaninë Steinway e Sons ka një tingull tjetër. E frymëzuar nga piano e Lizst, ata vendosën që telat të mos kryqëzoheshin si pianot e sotme, por të ishin të drejta. Ndryshimi ndjehet në cilësinë e...

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2015/05/bookClub.jpg

Pas njoftimeve në faqjen tonë zyrtare dhe në Facebook mbi fillimin e Klubit të Librit, vendosëm që takimet të organizohen një herë në dy javë në mjediset e Akademisë Hollywood. Dita më e përshtatshme për të zhvilluar takimet e Klubit të Librit është e Shtuna, në orën 12:00 të mesditës. Ju ftojmë të jeni pjesëmarrës...

  “E shkrova, nuk dështoi, ishte në rregull!” – Bob Dylan tha për një ndër këngët e tij më të arrira, pak pasi e shkroi dhe regjistroi në Qershor të 1975. Nuk ka përshkrim më të saktë për “Like a Rolling Stone” sesa revolucioni që solli një djalë i ri vetëm 24 vjeç. Al Kooper...

Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email