Kalendari Kulturor në Tiranë, muaji Maj 2015.

02/05/2015by admin

Kalendari Kulturor për Muajin Maj 2015

 

Si çdo muaj ju prezantojmë me disa nga eventet e Muajit Maj në Tiranë.

Ama, një nga eventet më kryesore në këtë muaj është FESTIVALI FOLKLORIK KOMBËTAR që do të zhvillohet nga data 10-16 Maj në Gjirokastër!

Klikoni këtu, për të shkuar në faqen zyrtare në Facebook, si dhe për të lexuar programin, klikoni Këtu!big_programi_i_argjirofest_on

 

 


AL_Premiere_0415_Avengers2_TB_2

 

Cineplexx prej datës 30 Prill do të transmetohet një ndër filmat më të shumëpritur të sagës së famshme AVENGERS:

 AGE OF ULTRON

 

                     Mbi Teatrot, klikoni në këto lidhje:
10609496_1564779613787341_4500861785194439528_n

TEATRI EKSPERIMENTAL “KUJTIM SPAHIVOGLI
Në teatrin eksperimental gjatë paraditeve të fundjavës gjeni shfaqje për fëmijë, ndërkaq darkave vazhdon të jepet shfaqja e famshme “Arturo Ui”

 

 


11188228_466708486815677_3543208867470749637_n        TEATRI I OPERAS DHE I BALETIT

Koncert Simfonik Mozart Nr 38 – 4 Maj

Koncert në Holl “Pesë këngët e Shekspirit” – 7 Maj 

Ansambli Popullor në Festivalin e Gjirokastrës – 10 Maj

PREMIERË Koncert i Ansamblit Popullor Jehona e Festivaleve – 15 Maj

PREMIERË OPERA “Pagliacci” Ruggero Leoncavallo – 29, 31 Maj

 

 

1907522_10152721547417121_762931165183709773_n

             

  TEATRI KOMBËTAR

Gruaja në Dritare 1 Maj- 3 Maj, 6 Maj- 10 Maj
Shtëpia pa Dritare 9 Maj- 10 Maj, 22 Maj- 24 Maj deri në të muajit Maj.

Qendra të tjera kulturore në Tiranë i gjeni mëposhtë:

Tulla Culture Center

Bokland

Akademia Marubi

Tirana Ekspres

Gjithashtu evente të reja dhe të tjera mund t’i gjeni tek

CALENDAR.AL   ose TIRANAXXL

 

 

 

 

 

 

Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email