fbpx
 

Vlashent Sata, ju sjell Hanën!!!

02/05/2015

 

Më datë 3 maj, tek Akademia e Arteve, do t’ju këndoj të gjitha fjalët që s’kam dit’ kurrë me i thënë ma mirë se me kënge!”

Për herë të parë, kantautori Vlashent Sata vjen me një koncert recital audiovizual në sallën e Akademisë së Arteve ku do të luajë këngët e albumit të tij të ri “Hana”.

“Hapat më sollën sërisht në shtëpi.
Në Tiranën time.11150219_966127480078360_4934551410027492089_n
Aty ku kanë mbetur e jetojnë gjithmone shumë grimca te miat.
Këtë herë, ju kam sjellë Hanën, të plotë me 11 këngë.

Të ardhurat e koncertit u shkojnë fëmijëve jetimë duke u mundësuar instrumenta dhe mësime muzikore.

shoqëruar nga:
Gent Rushi – Fizarmonikë dhe e-piano
Bojan Petkov – Kitarë
Enes Bajramliqi – Bateri
Kiril Tufekcievski – Bas dhe Kontrabas
Ermal Rodi – Klarinetë dhe Saks

Biletat mund t’i gjeni pranë Biletarisë së Teatrit Kombëtar, çdo ditë nga ora 09:00 – 14:00 dhe 15:30 – 19:00
Çmimi i biletës 700lekë