21 Maj 1983 – Let’s Dance në vend të parë

21/05/2015by admin

David Bowie dhe Stevie Ray Vaughan me “Let’s Dance” arritën në majë të klasifikimeve në 1983.

Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email