6. The Beach Boys – Good Vibrations

25/05/2015by admin

 

Më tmerronte fjala Vibrim” – Brian Wilson tha në një intervistë. Kur ai ishte i vogël, mamaja e tij Audree u përpoq t`i shpjegonte pse qentë u lehin disave, e disa të tjerëve jo…Qentë mund t`i ndjenin vibrimet e dikujt. E njëjta gjë ndodh edhe me njerëzit.”
Good Vibrations ishte arritja kurorëzuese e Wilson si krijues i kësaj kënge dhe si producent. E gjithë kjo energji iu kthye në rreze drite të përjetshme.
good-vibrations

Ne u munduam ta luanim në fillim me masa, por pas masave të para realizuan që kjo ishte një lloj tjetër kënge… Kënga duhet të ishte pjesë e albumit “Smile” por Wilson vuante nga depresioni dhe nga zënkat e shumta në pjesëtarët e tjerë të grupit u detyrua të braktisë turin.
Megjithatë kënga arriti të përfundohej dhe u bë një ndër hitet e 10 këngëve më të mira.

 

Nga seria e 10 këngëve më të mira nga revista Rolling Stones 

Kënga 01

Kënga 02

Kënga 03

Kënga 04

Kënga 05

Kënga 06

Kënga 07

Kënga 08

Kënga 09

Kënga 10

 

Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email