fbpx
 

Koncert Pianistik – 13 Qershor 2015

25/05/2015

Mbi 40 pianistë janë duke u përgatitur për koncertin e fundit pianistik për sezonin akademik 2014-2015.

Këtë 13 Qershor, në sallën e Black Box pranë Akademisë së Arteve, mund të vini e të dëgjoni ecurinë e nxënësve/pianistë të Akademisë Hollywood. AKUSTIK130615

Koncerti do të jetë i ndarë në disa pjesë, dhe për këtë do t’ju njoftojmë në një deklaratë të dytë.

 

I urojmë mësuesve  dhe nxënësve përkatës shumë suksese!

Nxënësit që do të dalin në koncert janë të klasave të: Erda Kaçelit, Iris Hasanit, Klodeta Buzit dhe Luis Kapllanaj.

 

Këtu mund të lidheni dhe me eventin në Facebook.