fbpx
 

Koncerti akustik i klasave të kitarës – 6 Qershor 2015

25/05/2015

 

 

Më datë 6 Qershor 2015, në orën 19:00 në sallën e koncerteve të Ministrisë së Kulturës (tek ish-Kinostudio) jeni të ftuar në koncertin e fundit akustik/klasik për klasat e kitarës së Elinor Butka, Erjon Medha, Julian Koçaj dhe Vladimir Tota.

akustik060615

Në këtë koncert do të marrin pjesë disa nga studentët e klasave të kitarës.
Ky koncert do të pasohet nga Koncerti Pianistik i datës 13 Qershor dhe më pas nga ROCKFEST!

Klikoni këtu për të ndjekur këtë event edhe në Facebook.

 

 

Koncerti do të xhirohet dhe për kë dëshiron do të përgatitet një DVD.

 

SUKSESE!!!!