fbpx
 

Klubi i Librit – të shtunën 6 Qershor 2015

26/05/2015

Pas njoftimeve në faqjen tonë zyrtare dhe në Facebook mbi fillimin e Klubit të Librit, vendosëm që takimet të organizohen një herë në dy javë në mjediset e Akademisë Hollywood.
Dita më e përshtatshme për të zhvilluar takimet e Klubit të Librit është e Shtuna, në orën 12:00 të mesditës.
Ju ftojmë të jeni pjesëmarrës në takimin e parë që do të jetë pikërisht e Shtuna e datës 6 Qershor 2015, kemi menduar që takimi i parë të zgjasë rreth 60minuta.bookClub

Kriteri i vetëm për të qënë pjesë e Klubit të Librit është mosha: pjesëmarrësit duhet të jenë mbi 16 vjeç.
Libri me të cilin do të fillojmë në takimin tonë të parë është “Një natë në Lisbonë” – E. M. Remark

Pjesëmarrja është e lirë.  public-events_book-club-for-the-curious_books


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/views/prev_next.php on line 10
previous
1. Bob Dylan - Like a Rolling Stone
next
Kalendari Kulturor në Tiranë, muaji Qershor 2015