Krijime nga Megi Zepp

29/05/2015by admin

Me emrin e saj të artit, Megi Zepp kemi kënaqësinë t’ju tregojmë disa nga punët e saj që i gjetëm rastësisht në facebook.

Megi është një nxënëse në shkollën e mesme dhe gjithashtu dhe një bassiste. 

Fanse e Led Zeppelin, ajo ishte nismëtarja e grupit Lost Zeppelin, i cili ishte shumë i suksesshëm në Rockfestet e kaluar. image1 image2

Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email