fbpx
 

Piano e re e Barenboim

29/05/2015by klodeta

Piano e re e Barenboim e cila u luajt për herë të parë në London Royal Hall, në bashkëpunim me kompaninë Steinway e Sons ka një tingull tjetër.

E frymëzuar nga piano e Lizst, ata vendosën që telat të mos kryqëzoheshin si pianot e sotme, por të ishin të drejta.

Ndryshimi ndjehet në cilësinë e tingullit. Ka më qartësi, dëgjohet gati si një kor. Kur luan, mund të dëgjosh qartë Bassin, Tenorin, Alto dhe Sopranin.

Klikoni tek foto për të lexuar dhe një artikull nga The Guardian, së bashku me një video

 

_83231461_piano_comp


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/bold-page-builder/content_elements/bt_bb_section/bt_bb_section.php on line 84
Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email