fbpx
 

Kalendari Kulturor i muajit Korrik 2015

30/06/2015

Në çdo muaj, në buletinin e Akademisë Hollywood i kushtojmë një rubrikë të veçantë aktiviteteve kulturore në Tiranë.
Aktivitetet kulturore në Tiranë në muajt e sezonit veror janë të pakta, megjithatë mëposhtë keni disa të evente që mund t`i ndiqni.

Eventet Kulturore përgjatë muajit Korrik 2015:

Në datat 23 – 24 dhe 25 Korrik një event mjaft i rëndësishëm është Festivali Multikulturor Berat10419962_1056496857695712_1415453451920289785_n

 

 

 

 

 

 

 

 

CINEPLEXX prej datës 7 Korrik mund të gjeni filmin “The Minions” në versionin 3D

AL_Premiere_0415_Avengers2_TB_2

Mbi Teatrot klikoni në këto lidhje:

Teatri Eksperimental “Kujtim Spahivogli” 

Për të marrë vesh mbi teatrot që do të vihen në skenë në Teatrin Eksperiemental “Kujtim Spahivogli” , klikoni në lidhjen më sipër ose telefononi në +355 699908035 dhe 042278158.

Teatri Kombëtar 

Në Teatrin Kombëtar sezoni është mbyllur që në fund të muajit Qershor 2015.

Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit

03 Korrik 2015, Ora 20.00

Koncert në Holl

Solist: Orges Malaj, Ridvan Murtezi, Ilir Kodhima

04 dhe 05 Korrik 2015, Ora 20.00

KOREOLABOS

Projekt që ka si qëllim promovimin e koreografëve të rinj

10 Korrik 2015, Ora 20.00

Koncert në Kosovë

Solist: Orges Malaj, Ridvan Murtezi, Ilir Kodhima

22 Korrik 2015

Trupa e baletit të TKOB në Tetovë

 

Gjithashtu evente të reja dhe të tjera mund t’i gjeni tek:

TiranaXXL dhe Calendar.al