fbpx
 

Akademia Hollywood ju uron pushime të mbara!

24/07/2015

 

 

Viti akademik Gusht 2014 – Korrik 2015 ishte viti i gjashtë për Akademinë Hollywood dhe studentët e këtij institucioni.
Ju falenderojmë për besimin dhe frymëzimin që ju, studentë e prindër, na jepni parreshtur; për mbështetjen dhe kontributin tuaj që ndihmojnë në rritjen e cilësisë së eventeve të organizuara, për momentet dhe kujtimet e bukura që ndërtuam edhe këtë vit sëbashku!
Sëbashku ia dolëm të luanim në mini-koncerte e koncerte për çdo klasë, Unplugged si dhe Rockfest – Fête de la Musique.
Është kënaqësi të rritemi me ju ditë pas dite, notë pas note!
Faleminderit,

Akademia Hollywood.pushime2015 copy