6 momente Operistike në filmat Hollivudianë

04/09/2015by admin

Edhe nëse nuk keni shkuar kurrë për të parë një OPERA, të jeni të sigurtë që dini më shumë për të seç mendoni.

Opera është një zhanër që haset shpesh në TV dhe Kinema. Në të vërtetë, shumë filma të famshëm, nuk do të kishin atë të veçantën e tyre nëse nuk do të ishte për Operën që përmbanin.

Ja dhe një listë prej 6 filmash, e postuar në AZcentral 

 

 

  1. PRETTY WOMAN

2. CARMEN – A hip-Hopera

 

3. Elementi i pestë

4. Apocalypse Now

https://www.youtube.com/watch?v=Wi0nzmqp47A

6. The Shawshank Redemption

 

Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email