fbpx
 

Viti shkollor 2015 – 2016 në Shqipëri nga Ministria e Arsimit

04/09/2015

Sipas një urdhëri më 14 Korrik 2015, këto janë datat zyrtare të vitit shkollor në Republikën e Shqipërisë.

Ky urdhër është i botuar në faqen zyrtare të Ministrisë së arsimit dhe sportit. (Mund të klikoni në foto për të parë dokumentin në pdf)

ARSIMI 9të VJEÇAR

Shkolla nis më 14 Shtator 2015 dhe mbaron më 10 Qershor 2016

Pushimet shkollore:

25 Dhjetor 2015 – 03 Janar 2016

30 Mars 2016 – 03 Prill 2016 

Provimet e lirimit do të zhvillohen nga data 11-30 Qershor 2016.

 

 

 

ARSIMI I MESËM 

Shkolla nis më 14 Shtator 2015 dhe mbaron më 17 Qershor 2016

Pushimet shkollore: 13-10-24-06-31-29small_m-arsimit

25 Dhjetor 2015 – 03 Janar 2016

Matura mbaron shkollën më 03 qershor 2016, dhe provimet e Maturës do të zhvillohen nga 04-30 Qershor 2016.