Joshua Bell – nuk arrij të impresionojë kalimtarët

07/09/2015by admin

Sa shume bujë bëri kjo video para 3 vitesh, ku Joshua Bell u xhirua duke luajtur në metronë e Washington, dhe në at0 45 minuta që ai luajti disa nga pjesët më të vështira për violine, fitoi 32 Dollarë.
Paçka se nuk thuhet në video, një grua e dalloi dhe e përshëndeti.
Josha Bell, disa ditë më përpara kishte dhënë një koncert në Boston ku bileta ishte rreth 100 dollarë.
Violina që ai luajti në metro kushton 3.5 milion dollarë.

Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email