Home2015

2015 October

Akademia HollywoodBlog

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2015/10/ervindhimobass-copy.jpg

Të mërkurën, datë 21 Tetor në ambientet e Tulla – Culture Center, kemi kënaqësinë t’ju ftojmë në një masterklas nga Ervin Dhimo. Në këtë masterklas, do të flitet mbi muzikën jazz. Mbi teknika të ndryshme të lojës në instrumentin e basit. Mbi teknika të improvizimit, jo vetëm në bas, por dhe në instrumente të tjera....

Nëse prindërit tuaj ju kanë shtyrë të studionit shkallë dhe arpezhe duke iu thënë “kjo të bën mirë” – kanë patur të drejtë. Gazeta Washington Post  ka shkruar në një artikull duke treguar për kërkimin më të madh shkencor mbi efektet e muzikës në sistemin nervor të individit dhe zbulimi i tyre ishte fantastik: Edukimi muzikor jo...

“Mësimdhënia është një nga profesionet më të bukura në botë – profesioni më pa ego, më i vështirë, më i nderuar, por gjithashtu dhe ai më pak i vlerësuar, më pak i çmuar, më pak i paguar dhe më pak i reklamuar në botë.   Leonard Bernstein “A Tribute to Teachers”  

Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email