fbpx
 

edhe shkencëtarët pohojnë: Edukimi muzikor është gjëja më e mirë që prindërit kanë bërë për ju!

12/10/2015

Nëse prindërit tuaj ju kanë shtyrë të studionit shkallë dhe arpezhe duke iu thënë “kjo të bën mirë” – kanë patur të drejtë.

Gazeta Washington Post  ka shkruar në një artikull duke treguar për kërkimin më të madh shkencor mbi efektet e muzikës në sistemin nervor të individit dhe zbulimi i tyre ishte fantastik:

Edukimi muzikor jo vetëm që të ndihmon në cilësitë muzikore, por ofron benefite të mrekullueshme në rritjen emocionale të fëmijëve si dhe në maturimin e sjelljeve të tyre.

foto


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/views/prev_next.php on line 10
previous
Fotoja e ditës
next
Masterklas me bassistin Ervin Dhimo