fbpx
 

Fotoja e ditës

12/10/2015

12105692_1000029130048987_2378300651154255064_n

“Mësimdhënia është një nga profesionet më të bukura në botë – profesioni më pa ego, më i vështirë, më i nderuar, por gjithashtu dhe ai më pak i vlerësuar, më pak i çmuar, më pak i paguar dhe më pak i reklamuar në botë.

 

Leonard Bernstein “A Tribute to Teachers”

 

previous
Oferta e muajit Tetor!!

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/views/prev_next.php on line 36
next
edhe shkencëtarët pohojnë: Edukimi muzikor është gjëja më e mirë që prindërit kanë bërë për ju!