fbpx
 

Uljet familjare në AKademinë Hollywood

28/02/2016

Në Akademinë Hollywood, na pëlqejnë shumë familjet të cilat vijnë e muzikohen.

Në fakt, jemi me shumë vonesë për uljen familjare, por më mirë vonë se sa kurrë.

 

 

Duke filluar nga muaji MARS 2016, këto ulje do të aplikohen për familjarët

 

Familjari i parë: tarifë të plotë

Familjari i dytë: 10% më pak të tarifës së zgjedhur

Familjari i tretë: 15% më pak të tarifës së zgjedhur

Ju Faleminderit!


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/views/prev_next.php on line 10
previous
29% ulje e vitit të brishtë!
next
Smartphone dhe fëmijët tuaj