fbpx
 

Smartphone dhe fëmijët tuaj

08/04/2016by admin

Nuk ka ditë që nuk shoh fëmijë me sy të ngulur në një smartphone. Jo vetëm në lokale, apo fëmijë të miqve të mi, po shumë shpesh teksa presin 2-3 minuta përpara se të futen në klasë këtu tek Akademia Hollywood, i shoh që në vend të përgatiten për mësimin, nguliten me smartphone që kanë në dorë.

 

Për të mos folur për problemet e smartphone tek adoloshentët do doja të flisja për problemet e përdorimit të smartphone nga të miturit.

Një studim tregoi se shumica e fëmijëve qëndrojnë 4-5 herë më shumë me teknologji se sa është e shëndetëshme.

 

Shihni këtë grafik, për të parë se cilat janë të këqijat e smartphone në fëmijët tuaj.

 

[slideshow_deploy id=’1485′]

 

 

burimi: littlethings


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/views/prev_next.php on line 10
previous
Uljet familjare në AKademinë Hollywood
next
Kurset Artistike në Akademinë Hollywood