fbpx
 

Numër i ri kontakti

18/05/2016

069 22 111 58 

Oraret zyrtare të Akademisë Hollywood janë çdo ditë jave nga ora 15:00 – 20:00 dhe të shtunën 10:00 – 14:00.

Ne nuk përgjigjemi jashtë këtij orari.

Ju faleminderit,


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/views/prev_next.php on line 10
previous
Kurset Artistike në Akademinë Hollywood
next
Në një datë si 1 Qershori