Home2016

2016 June

Akademia HollywoodBlog

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2016/06/13522037_1085179944887641_7737165626968881277_n.jpg

Jemi shumë të gëzuar që pas 6 vitesh pune për Festën e Muzikës, apo Fête de la Musique, këtë vit me ndihmën e Bashkisë së Tiranës dhe Ministrisë së Kulturës po realizojmë atë çka kishim ëndërruar gjithmonë: Një festë Muzike në të gjithë Qytetin e Tiranës. Të enjten më 23 Qershor, 9 Sheshe të Tiranës...

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2016/06/gezuar1qershorin-copy-1.jpg

Në një ditë feste si kjo, gëzimi nostalgjik që na mbulon dhe dëshira për të patur mundësinë për t’ju rikthyer fëmijërisë dhe lojërave të dikurshme, e mbush këtë ditë me një miksim të çuditshëm emocionesh.   Por, dita e sotme i përket atyre – fëmijëve të cilët çdo ditë arrijnë të sjellin diçka ndryshe në shtëpi...

Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email