Home2016

2016 September

Akademia HollywoodBlog

Të dashur miq të Akademisë Hollywood, Jeni te ftuar, ditën e mërkurë – në datën 28 shtator, në oborrin e Akademisë për të festuar së bashku fillimin e vitit të ri akademik. Mos ejani të ngopur se kemi BBQ….. 🙂 🙂 🙂

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2016/09/080-128.png

Cilat janë orkestrat të cilat ofrojnë më shumë koncerte në vit? Website Bachtrack ka nxjerrë listën me 10 orkestrat më “punëtore” në botë 1. Chicago Symphony Orchestra 2. New York Philharmonic 3. San Francisco Symphony 4. Berlin Philharmonic 5. Nordwestdeutsche Philharmonie 6. Los Angeles Philharmonic 7. London Symphony Orchestra 7. Toronto Symphony 9. La Verdi 10. Vienna Symphony Orchestra

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2016/09/14125476_1134227339948480_6959453188499053565_o.jpg

E shtuna rrokut është për të gjithë muzikantët që dëshirojnë të zhvillojnë muzikalitetin e tyre. E ndarë në tre nivele e shtuna e rrokut organizohet si një aktivtet me muzikë live, teori dhe workshope.   E ndarë në tre nivele  – e shtuna e rrokut është për të gjithë të rinjtë që duan të përmirësojnë...

Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email