fbpx
 

Kalendari shkollor për vitin 2016 – 2017,Pushimet zyrtare në këto data

13/09/2016by admin

Ky është Kalendari shkollor i marrë nga Ministria e Arsimit në Shqipëri.

vitishkollor20162017

 

 

 

 

 

 

Pushimet zyrtare për këtë vit akademik:

12 Shtator**- Dita e Kurban Bajramit

19 Tetor – Dita e Lumturimit të Nënë Terezës

28 Nëntor – Dita Flamurit dhe e Pavarësisë

29 Nëntor – Dita e Çlirimit

8 Dhjetor – Dita Kombëtare e Rinisë

25 Dhjetor* – Krishtlindjet

 

1-2 Janar 2017 – Viti i Ri

14 Mars – Dita e Verës

16 Prill – Pashka Katolike dhe Ortodokse


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/bold-page-builder/content_elements/bt_bb_section/bt_bb_section.php on line 84