BBQ dhe festë

27/09/2016by admin

Të dashur miq të Akademisë Hollywood,
Jeni te ftuar, ditën e mërkurë – në datën 28 shtator, në oborrin e Akademisë për të festuar së bashku fillimin e vitit të ri akademik.

Mos ejani të ngopur se kemi BBQ….. 🙂 🙂 🙂

Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email