fbpx
 

Kampet Verore në Akademinë Hollywood

31/05/2017

Me ardhjen e stinës së verës, ajo ka është më e mira për fëmijët tuaj është koha e tyre e lirë.
Akademia Hollywood për stinën e verës ofron kampe verore ditore si dhe klasa kolektive intesive të cilat kanë një format argëtues dhe edukativ.
Të gjitha këto kampe organizohen në grupe e cila sjell dhe një faktor social të rëndësishëm.

 

Duke filluar nga 12 Qershori kampet verore nisin si fillim me:

(për t’u regjistruar plotësoni formularin këtu: Formulari)

KAMPIN E IMAGJINATËS (për moshat 8-13 vjeçare)
Kampi i imagjinatës ofrohet çdo ditë jave prej orës 09:00 – 13:00. (Pritja mund të bëhet që në 8:30)
Në këtë kamp gjatë një jave fëmijët do të eksplorojnë Ritmet perkusive, instrumentat si Piano, Kitarë dhe Bateri. Do të eksplorojnë me zërin e tyre si dhe do të kenë orë artistike si pikturë dhe crafting.
Gjithashtu Do të ketë dhe elemente të dancit ritmik.

 

(për t’u regjistruar plotësoni formularin këtu: Formulari)

 

JAVA E VOKALIT / The POP EDITION

Ky kamp 1 javor i përkushtohet tërësisht këngëtarëve të rinj me apo pa eksperiencë. .

Në një javë ata do kenë mundësinë të mësojnë mbi bazat e të kënduarit, teknikat vokale si dhe të punojnë dhe këndojnë në grup dhe me backvocals.

Gjithashtu secili nga pjesëmarrësit do të regjistrojë një këngë të punuar gjatë javës.

Prej mesit të qershorit

(për t’u regjistruar plotësoni formularin këtu: Formulari)

 

ROCKAMP nga 12 Qershori (17:00-20:00)

ROCKAMP është një kamp 1 javor i cili fton të gjithë muzikantët e rrokut dhe popit të bashkohen për një javë plot energji. Prova, kompozime këngësh, ndërtime bend dhe imazhi si dhe regjistrim të këngës së re.

Praktikisht muzikantët në fund të javës do të kenë një DEMO të tyren

(për t’u regjistruar plotësoni formularin këtu: Formulari)

KAMPI I TEATRIT

Kampi i teatrit do të nisë pas mesit të Qershorit. Në këtë kamp fëmijët do të ndiqen nga profesionistë dhe do të punojnë me mizaskenën.

Kampi i Teatrit organizohet çdo ditë jave 09:00-13:00

 

 

(për t’u regjistruar plotësoni formularin këtu: Formulari)

Të gjitha kampet verore kushtojnë 8000Lekë në javë.

KLASAT KOLEKTIVE

 

Klasat kolektive vijnë si paketa leksionesh përgjatë muajit Qershor dhe Korrik.

Klasat Muzikore janë për instrumentet Piano, Kitarë apo Bateri. Një miks i tyre apo vetëm njëri nga instrumentet. .

Klasat artistike ofrojnë klasa muzikore si dhe pikturë.

PAKETAT

KURSE KOLEKTIVE VERORE

15 Leksione Artistike (3x javë) Hënë, Mërkurë, Enjte 18:00 80Euro
15 LEKSIONE Muzikore (3x javë) Hënë, Martë, Enjte 18:00 80Euro
10 LEKSIONE Muzikore (2x javë) Martë, Enjte 19:00 65Euro
10 LEKSIONE 90’ Aktrimi (2x javë) Martë, Enjte 17:30 80Euro

(për t’u regjistruar plotësoni formularin këtu: Formulari)

Gjithashtu gjatë verës do të organizohet dhe java e JAZZ, e muzikës së Filmit si dhe ajo Klasike.

Datat dhe pagesat për këto javë plot me masterklase do të postohen në ditët në vijim


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/views/prev_next.php on line 10
previous
Një letër nga Beethoveni
next
Koncertet përmbyllës të Qershorit