fbpx
 

Sa muzikantë bëhemi për të luajtur Himnin Kombëtar?

08/11/2017

Sa kitaristë/basistë bëhemi për të luajtur himnin tonë kombëtar?

Merre Kitarën dhe amplifikatorin tënd dhe bashkoju ngjarjes më të madhe të ketij lloj që ka ndodhur ndonjëherë.
Regjistrohu tani për tu bërë pjesë e ketij eventi te paharrueshëm.

Akademia Hollywood do të jetë aty, tek sheshi Skënderbej me Mbështetjen e Bashkisë së Tiranës

 

Data e eventit: 28 Nëntor 2017
Ora: 10:00
Vendi: Sheshi Skënderbej
Të gjithë sëbashku, për të luajtur HIMNIN KOMBËTAR!

Himni do të luhet në një version RROK, i ndarë në 4 sektorë.

2 Sektorë do të luajnë linjën melodike, një do të luajë shoqërimin me PowerChords dhe Sektori i Bassistëve.

Himni do të luhet me instrumente elektrike, dhe çdokush duhet të ketë amplifikatorin dhe instrumentin e tij.

Është e rëndësishme të plotësoniformularin përpara eventit, që të mundemi të ndajmë dhe sektorët që do luhen.

Nëse nuk keni instrumentet e duhura apo amplifikatorin, atëherë plotësoni saktë në formular dhe ne do mundohemi të gjejmë një për ju.

Nëse ju keni një amplifikator tepër apo instrument elektrik tepër të cilën mund ta sillni, ju lutem shkruajeni në formular.

Nëse nuk keni instrumentet e duhura apo amplifikatorin, atëherë plotësoni saktë në formular dhe ne do mundohemi të gjejmë një për ju.

Nëse ju keni një amplifikator ekstra apo kitare elektrike ekstra të cilën mund ta sillni, ju lutem shkruajeni në formular.

 

Muzikantët do të ndahen në këto kategori:

Kitarë Solo I (pozicion i parë)
https://youtu.be/3BhxvL0AXFg
Kitarë Solo II (një oktavë më lart)

Kitarë shoqëruese (Akorde pa terca, Power Chords)
https://www.youtube.com/watch?v=VIAyN5nOuxQ&feature=youtu.be
Kitarë Bas
https://www.youtube.com/watch?v=D-mXRHLZWW4&feature=youtu.be

Provat do të bëhen në grupe, dhe do të lajmëroheni më përpara për këtë.
Ju lutem, vendosni emrin dhe nr e telefonit të saktë.

Për çdo pyetje, ju lutem dërgoni një email tek akademiahollywood@gmail.com ose na ndiqni në faqen tonë në facebook tek: https://www.facebook.com/events/130783397622772/

Partiturën e gjeni në këtë link:
https://goo.gl/Rgx4se

Regjistrimin e gjeni në këtë link: https://goo.gl/forms/crCPK5LcNhTkdKOF2


#HimniYnë

 

 


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/views/prev_next.php on line 10
previous
Festë dhe BBQ të mërkurën e 11 Tetorit
next
Koncertet Pranverore