Home2018

2018 April

Akademia HollywoodBlog

Si mund t`i ndihmojmë fëmijët para një koncerti? Për muzikantët e rinj, dalja në një koncert është hap i rëndësishëm që tregon ecurinë e artistike dhe finalizimi i një pjese të punës. Ndaj, emocionet për një ngjarje të tillë janë të forta dhe duhen trajtuar me kujdes në mënyrë që fëmijët ta shijojnë si eksperiencë....

Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email